laupäev, 13. juuni 2009

Liikmed

Eve Link: algataja 2008 lõpp-juuli 2009.Panustas palju ühistesse diskussioonidesse, aitas kaasa töö jaotamisel, mõtles suurelt igas detailis. Ühtlasi üks suurima juhipotentsiaaliga neiu.

Kaili Viljak: algataja 2008 lõpp- apr., 2009.Kogu projekti mõtte algataja, ümbritses end inimestega, kes tõesti tahtsid panustada ja projekti läbiviimisel osaleda. Tundis valdkonda isiklikest kogemustest, grupi visionär, kes teadis, milline võiks olla projekti tulemus.


Kristiina Vilberg: algataja 2008 lõpp-apr., 2009.
Projekti algataja kaasamõtleja, tema emotsionaalne tugi ja julgustaja- selleks ju sõbrannad on. Täiendas ideid ja suunas grupi mõtteviisi eeskujulikust loomapidajast.

Liina Mäemees: algataja 2008 lõpp-juuli 2009. Mõtles realistilikult kaasa paljudes nüanssides ja sellega kuvas ettekujutse tegelikust maailmast palju täpsemini, kui loomaarmastajale meeldib mõelda. 
Aitas kaasa ka töö jaotamisel.

Sander Porohov: osaleja jan.2009-dets., 2009.
Innukas isepäine tegutseja. Hankis projektile logo, esmase toetuse, ühtlasi blogiraamatu looja ja valdaja, infovoldikute kujundaja, leidis trükikoja ja reklaamfirma, tellis infovoldikud ja rinnamärgid, levitas neid.


Keirin Ritval: osaleja 2008 lõpp-juuli 2009
Projekti suur süda, leevendas grupisiseseid konflikte, oli erapooletu ja südamlik grupikaaslane. Varjupaigatöö vabatahtlik.


Kairi Kangro: osaleja 2008 lõpp-juuli 2009.
Leidis rinnamärkide sooduspakkuja, oli grupile moraalseks toeks, täitis õhkkonda veelgi naiseliku energiaga.
 Ka varjupaigatöö vabatahtlik.

Kommentaare ei ole: