kolmapäev, 23. september 2009

Jakobsoni gümnaasiumis


Stendil:

1) AUH-i infovoldikud. Sihtgrupp: koeraomanikud ja -huvilised. Eesmärk: suunata koeraomanikke koer.ee lehekülgedele.
2) Kaart asukohaga Viljandi varjupaigast. Sihtgrupp: teotahtlikud koolinoored. Eesmärk: suurendada teadmisi varjupaiga asukohast.
3) Plakat. Sihtgrupp: teotahtlikud koolinoored. Eesmärk: teadvustada varjupaika, õhutada vabatahtlikule tööle Viljandi varjupaigas, suurendada loomakaitslikust ja loomaaustust.

Plakati tekst:

Hei, sina, pealehakkaja noor,
kes sa soovid anda omaltpoolt tükikese selleks, et muuta maailma paremaks paigaks. Just sinul ja sinu sõpradel on see võimalus, nüüd ja alatiseks. Aastas hüljatakse ja väärkoheldakse miljoneid koduloomi, päevas tuhandeid ja praegusel tunnil nuheldakse sadu abituid koduloomi, kes kõik kiunudes loodavad, et see koledus ometi lõppeks.
Ole sina nende kaitsja, sest just sind võetakse kuulda ja sinu julgus aitab väärkohtlemist vältida. Näita sina, kuidas loomade eest tõeliselt hoolt tuleb kanda ja sinu eeskuju on see, mis muudab maailma!

Sinu abi on hinnatud ning eriti ootavad seda neljajalgsed sõbrad Viljandi lähistel kodutute loomade varjupaigas. Varjupaik asub Favora ja Olerexi tankla vahele jääval maatükil. Minnes mööda Metsküla teed, ei jää varjupaik Karksi-Nuia maanteest kuigi kaugele. Varjupaik on avatud T-R 14-17.00 ja L-P 11-14.00.
Tule astu sisse ja saa osa varjupaiga töö edendamisest.
Sinu panus on märkimisväärne.
Oled teretulnud!

Kommentaare ei ole: