esmaspäev, 21. september 2009

AUH!-Kes? Mis?

Hei-hei, uudishimulik internetikasutaja :)

On suureks rõõmuks, et leidsid mahti ka siinsele blogiraamatule pilk peale heita. Sinu pilk ilmselgelt ongi see mis sind siia ka juhatas, oli selleks siis huvitav objekt linnapildis, saadetis sinu postkastis, mõni vahva rinnamärk või juhtis sinu tähelepanu mõne lähedase inimese jutt või internetiotsing. Tähtis aga on see, et nüüd oled sa siin. Ole pealegi, sinuga on hea.

Kes me oleme, mida me õieti teeme ja kus käime? Sellest kohe. Esiteks, me oleme Viljandimaalt. Siitsamast pisikesest metsapealinnast. Ja me oleme kooliõpilased, kes tahavad lihtsat asja- head. Tahame seda meie kodulinnale, tema karvastele sõpradele. Ei, seekord mitte rockifännidele ega motomeestele, vaid loomadele- meie lähedastele lemmikloomadele.

Hea tegemine käib üpris lihtsalt. See on nagu vahva pisik, mis sünnib ja kui ta on piisavalt tugev, et mõjule pääseda, siis see levib ning saab aina paremaks. Ka sina oled selle pisiku omale külge saanud. Mis aga eriti vägev, sina kasvatad teda ja annad veel paremini edasi. Nii, et- sul on siin tähtis roll.

Meie kasvatame seda läbi püüdluste muuta me kodune Viljandi paremaks ja loomasõbralikumaks linnaks. See on meeldiva elukeskkonna nimel. Kuidas me seni õnnestume, kõigest sellest annab pisikest ülevaadet Sisukorrast leitavad kirjeldused. Ka sina suudad anda oma vajamineva panuse, mida kõik me lemmikud vajavad. Tähtis ei ole, millisel viisil sa panustad- kas liitud varjupaiga vabatahtlikuks või õpid loomi paremini tundma- oluline on osavõtt. Sa võid vabalt ka meie tegevusega liituda, anna sellest vaid kirja teel märku. Igaüks saab head teha, ka sina suudad. Näita seda piisavalt ja sinu heategu ei jää märkamata! :)

Paremusele läbi headuse!

Meie sõbrad:
Varjupaikade MTÜ

Viljandi Kodutute Loomade Varjupaik
Loomaportaal koer.ee

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Taname huvitava blogi

Anonüümne ütles ...

Jah, ilmselt nii see on