reede, 10. juuli 2009

Projektijutud no.2

Olgugi, et pikalt pole AUH-ist midagi veebiavalikkusele teada antud. Ent siiski pole me mitte otsustatult kusagile kadunud, vaid lihtsalt tasakesi endamisi nohisenud asju korda saata. Lõpp vaikusele! Kõneleme, mis on vahepeal toimunud, kus ja millal, milles oleme edukad ning mis veel saavutamist tahab.

26-28. juunil toimus Harjumaal, Kõue vallas, Harmi koolimajas noorteprogrammi SINA kolmanda lennu ametlik lõpetamine. SINA jätkab juba uuel sügisel uutel jahimaadel, pakkudes täielikku evolutsioonielamust Tartu ja Tallinna noortele. Ka AUH-i tegevus jätkub, SINA-st nüüd sõltumatuna, küll aga ei saa AUH läbi heategevuslike toetajateta.

Tellimuse esimesele 1000-le voldikule on täitnud auväärne Pajo Trükikoda. Pärnus ja Tallinnas tegutsev trükikoda tegi hinnasoodustus suisa kolme kordselt. See on AUH-ile olnud rõõmustavaks kingituseks. Infovoldikud kuuluvad suure tõenäosusega postitamiseks eramajade postkastidesse, mille hoovil on koer ja loomulikult seatakse mõningane osa ülesse Viljandi Varjupaika.

Leides internetiavarustest äärmiselt teabemahuka ja pädeva lemmikloomaportaali koer.ee, tekkis AUH-il idee reklaamida just sedasama eneste kujundatud voldikutel. AUH-ile on oluline, et inimesed saaksid suunatud teadlikku keskkonda, mis kindlustab vastused inimeste küsimustele. Lisaks on koer.ee üks asendatumaid loomaportaale oma õpetuste ja suunamistega. Siinkohal väheneb ka oluline vaev AUH-il raamatutarkuste üleslaadimise arvelt, koer.ee asendab selle rolli suurepäraselt.

Tallinnas tegutsev reklaamfirma OÜ Reklaamtoode, mille kontaktisikuks Eero Nigulas, on teinud AUH-ile sooduspakkumise AUH-i logoga rinnamärkide tellimiseks. Varasemale 50-le tükitellimusele lisandus seekord tellimus 400-le rinnamärgile. Lugupeetavalt OÜ-lt Reklaamtoode saadav tellimus kasutatakse projekti kande- ja toetuspinna laiendamiseks loomaomanike seas.

Täname Viljandi Linnavalitsust, kelle usk noorte tegevusse ja kelle omapoolne abi on olnud otsustavaks tõukeks ka AUH-i eesmärkide loomiseks. Viljandi Linnavalitsuse toetusega on AUH saanud omale voldikud ja rinnamärgid.
Kummarduslikud tänud ka Pajo Trükikojale, OÜ-le Reklaamtoode ja loomaportaalile koer.ee meeldiva koostöö eest.

Saavutamist ootavad loomaomanikke informeerivad teated korteriühistute infotahvlitel ja sildid tühermaadel, kus loomaomanikud on harjunud oma loomadega jalutama.

Uute juttudeni.

Kommentaare ei ole: