esmaspäev, 27. aprill 2009

Intro

Viljandi noored, vägevad ja võimsad, täis teotahet ja vastutustunnet, võtavad kätte ja üheskoos asuvad vallutama eesmärki, milleks on kodutude loomade olukorra parandamine.

Lemmikloomad on meile paljudele osa igapäevaelust. Nad on meie perekonnaliikmed, tõelised kaaslased- meie parimad sõbrad. Loom on tundeolend, nagu me igaüks. Ta tajub, hoolib ja armastab. Ja tagatipuks ootab seda ka oma omanikelt, sest seda üks tõeline sõber vajabki. Teadmist, et ka tema pole siin maailmas ilma põhjuseta.

Niisiis, harigem teadmisi oma lemmikloomadest, õppige vältima ebameeldivat nende puhul. Nii leiate tee, kuidas näidata üles hoolivust, nii oma lemmiku, tema järglaste kui ka kõikide teiste loomade vastu. Teadmine on mõju, mis hoiab sõpruse koos!

Olge teadlikud varjupaigast, kui plaanite soetada endale kodulooma. Teadke, et varjupaik on täis palju hüljatud ja abivajavaid loomi, kes loodavad leida omale armastust täis kodu, parema kui oli seda eelmine. Ja teadke, just Teile on antud võimalust olla siin maailmas parem, kui seda oli keegi teine. Igaüks suudab, uskuge iseendasse!

Kommentaare ei ole: